Vergroot jouw merkbekendheid bij een breed publiek óf juist bij een specifieke doelgroep met het plaatsen van een advertentie. Een advertentie plaatsen is mogelijk in één van de landelijke nieuwsmerken of in de regionale nieuwsmerken. Bepaal zelf het mediumtype en de boodschap, wij zorgen voor het bereik. Voordelen van adverteren bij DPG Recruitment:

  • Vergroot jouw merkbekendheid bij een grote doelgroep in één keer
  • De inhoud van de advertentie aangepast aan jouw campagnedoel, bijvoorbeeld merkbekendheid of traffic naar je werken-bij pagina
  • Door de verschillende formaten is het makkelijk aanpasbaar naar ieders budget 
  • Makkelijk te combineren met een grotere multimedia campagnes

Onze oplossing

Een kleine impressie van een bedrijf is al genoeg om het merk top-of-mind te krijgen. Een advertentie plaatsen is afhankelijk van het doel, zoals merkbekendheid te vergroten bij een specifieke doelgroep of juist een groot bereik genereren. Is er een doel gesteld om meer traffic naar de werken-bij site te genereren en is het merk al bekend onder de doelgroep? Kies er dan voor om wervende teksten, een sfeerfoto en een URL naar de desbetreffende werken-bij pagina te laten zien.

Het medium binnen één van de DPG Media merken, is ook aanpasbaar, afhankelijk van de doelgroep. Op zoek naar een doelgroep in een kleinere regio? Kies dan één van de ADR merken als medium. Voor een bredere doelgroep is de juiste keuze één van de landelijke merken te gebruiken als medium.

Daarnaast is het voor een IT doelgroep mogelijk om in één van de 6 jaarlijkse Tweakers Magazine te verschijnen met een bereik van 14.000 IT lezers per uitgave.

Door de verschillende formaten is het makkelijk aanpasbaar naar ieder budget voor elke campagne. Maak een combinatie van merken om zo de doelgroep op verschillende momenten van een dag te bereiken. Daarnaast is het ook makkelijk om dit medium in te zetten tijdens een multimediale campagne binnen jouw Employer Branding strategie. De prijs van de advertentie wordt berekend op basis van een CPM tarief x bereik en oplage x formaat x positie.

Ook interessant

Branded Content

Vertel wie je bent en creëer merkvoorkeur op onze vacature banken of nieuwsmerken

Lees verder

Advertorial Nieuwsbrief

Bereik de honderdduidenden abonnees van onze vacaturebanken

Lees verder

Display Advertising

Banners voor awareness van je werkgeversmerk en extra traffic voor je werken-bij-site

Lees verder

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons