• Alle
  • Webinar
Event

Webinar Nationaal Salaris Onderzoek

In deze live uitzending gaan Jan Meijroos en hoogleraar Jaap van Muijen (Nyenrode) met jou in gesprek over de resultaten van het Nationaal Salaris Onderzoek 2019. De verschillende onderwerpen, zoals oa de salariskloof en man/vrouw verdeling op de werkvloer, worden aan de hand van een aantal stellingen en polls besproken.

webinar
Lees verder
Blog

49% van de Nederlanders wil ook na corona thuis blijven werken

Door de coronacrisis werkt Nederland zoveel mogelijk vanuit huis. En 49% verwacht ook na corona vaker thuis te blijven werken. Een belangrijke reden hiervoor is dat het niet hebben van reistijd veel voordelen oplevert. Zo kan men zijn of haar eigen tijd beter indelen en is er meer tijd voor het gezinsleven. Dit blijkt uit onderzoek vanĀ IntermediairĀ enĀ Nationale VacaturebankĀ onder ruim 1.000 Nederlanders. Het onderzoek werd uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction.Ā 

Lees verder
Er zijn op dit moment geen aankomende webinars
Onderzoek

Nationaal Salaris Onderzoek 2019

In de 4e editie van het Nationaal Salaris Onderzoek (NSO) verdiepen Intermediair en Nyenrode zich in de trends op het gebied van beloning en de ontwikkeling van de salariskloof tussen mannen en vrouwen. In dit e-book lees je alles over salarisontwikkelingen in Nederland.

salaris
Bekijk onderzoek
Nog geen resultaten