Dé nieuwsbron voor het hele gezin met een sterke focus op regio, sport en entertainment. De kracht van het AD is de aantrekkelijke combinatie van het complete nieuws uit de eigen regio gecombineerd met landelijke en internationale nieuwsgaring. Toegankelijk en positief geschreven, met veel sport, boeiend voor het hele gezin om te lezen en in het weekend het aantrekkelijke AD Magazine. 

Profiel

Dagelijks komen ruim 1,1 miljoen lezers in aanraking met het AD via de krant of magazine, daarnaast bereikt het AD ook nog 7,8 miljoen unieke lezers per maand via de website en app. Het AD heeft 1 landelijke en 7 regionale titels, verdeeld over 18 lokale edities. Voor AD-lezers begint het weekendgevoel met AD Magazine. Het magazine legt de focus op de goede dingen van het leven, zoals eten en drinken, mode en interieur, reizen, uitgaan, boeken en muziek. Onderscheidende lezersacties versterken de band met de bezoekers, die meerdere keren per dag terugkomen voor de laatste nieuwsupdates. Het AD is onmisbaar voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alles wat er dichtbij en ver weg gebeurd. 

 

Ben jij op zoek naar een toegankelijk merk waarmee je een midden hoogopgeleide doelgroep kunt bereiken? Dan is het AD perfect voor jou.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons