Display Advertising is de perfecte manier om optimale awareness voor jouw merk te behalen met actiematige campagnes gericht op extra traffic naar je werken-bij-site. Door middel van interactieve display banners wordt jouw doelgroep bereikt via websites op desktops of mobiele devices. Het op maat afgestemde Display Advertisement is een effectieve methode om te targeten op een doelgroep, met specificaties als regio of interesses, over verschillende kanalen en merken.  

  • Perfect af te stemmen op jouw doelgroep
  • Aan te passen naar ieder budget
  • Groot aanbod van DPG Media merken waardoor er een nog groter bereik ontstaat
  • Automatisch geoptimaliseerde campagne door AdOptimize 

Onze oplossing

Door het implementeren van Display Advertisement vergroot de merkbekendheid onder de doelgroep en genereert het meer traffic naar de werken-bij-site. In samenwerking met het AdOptimize bureau van DPG Recruitment, richt de campagne zich op specifieke regio’s, socio demografische kenmerken, interesses, intenties of persona’s via verschillende merken van DPG Media. Verspreid de campagne over sterke merken zoals Het Parool, Tweakers, de Volkskrant en het AD. 

Door zorgvuldig gebruik te maken van algoritmes, optimaliseren de campagnes zich automatisch naar de doelgroep. De creatie van deze algoritmes komt tot stand door de combinatie van cookies, big data en het gedrag van de websitebezoekers van DPG Media merken. Het verloop van de campagne volg je in de rapportages en dashboards die worden verzorgd door AdOptimize.

Er zijn verschillende manieren om de campagne te verspreiden. Kies bijvoorbeeld voor mobile devices zoals de apps en mobiele websites waarmee 60-70% van alle DPG media lezers bereikt worden. Of kies voor desktops en laptops waarmee het mogelijk is een groter formaat advertenties te laten zien. Een andere optie is om beide mee te nemen in je campagne om zo je doelgroep nog beter te bereiken.

Naast de standaard display advertising zijn er ook verschillende extra mogelijkheden om het bereik te vergroten en meer traffic te genereren. Kies bijvoorbeeld voor een video waarin de Employer Branding naar voren komt. Via social advertising is het mogelijk extra targeting toe te voegen. Hierdoor verspreidt de advertentie over verschillende social media kanalen óf door een ‘indebuurt promopakket’. De advertentie is hier in een van de 22 ‘In de buurt’ steden te zien als promotiemateriaal.

Ook interessant

Branded Content

Vertel wie je bent en creëer merkvoorkeur op onze vacature banken of nieuwsmerken

Lees verder

Advertorial Nieuwsbrief

Bereik de honderdduidenden abonnees van onze vacaturebanken

Lees verder

Advertenties

Plaats advertenties over je werkgeversmerk in een van onze landelijke of regionale bladen

Lees verder

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons