Aan de slag met
DPG Recruitment

Werk is een ontzettend belangrijk onderdeel van ons leven. We brengen vaak meer tijd door met onze collega’s dan met ons eigen gezin. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat je zo goed mogelijk geïnformeerd bent zodat je een goede match tot stand kunt brengen tussen jouw bedrijf en de doelgroep.

Vergroot je aantrekkingskracht, je kennis en je bereik.

Een heldere blik op je doelgroep

Een heldere blik op je doelgroep

Doordat kandidaten zich thuis voelen bij je en zich voor de lange termijn kunnen ontwikkelen krijg je er een waardevolle en gelukkige werknemer bij. Daarbij is DPG Recruitment adviserend, informerend en faciliterend. Zo kunnen we bijvoorbeeld de aantrekkingskracht van je bedrijf vergroten met Employer Branding.

Snap in welke context je de kandidaat aan moet spreken

Snap in welke context je de kandidaat aan moet spreken

We stellen je als bedrijf in staat jouw verhaal te vertellen. Wie je bent en waar je voor staat. Zo spreek je mensen echt persoonlijk aan en zullen ze zich aangetrokken voelen tot jouw verhaal en jouw overtuiging in plaats van cijfers en arbeidsvoorwaarden.

Bepaal je content met specifieke communicatie

Bepaal je content met specifieke communicatie

Ook vergroot DPG Recruitment met eigen onderzoeken jouw kennis over de markt en de verschillende doelgroepen. Hierdoor kun je veel meer focus aanbrengen in je zoektocht. Verder verbetert DPG Recruitment je bereik door een ongeëvenaard aanbod A-merken die binnen de verschillende doelgroepen de aandacht weten te trekken en vast te houden.

Kennis waar je iets mee kunt

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons