Geen nieuwsmerk brengt je dichterbij jouw doelgroep, letterlijk en figuurlijk, dan de nieuwsmerken van ADR Nieuwsmedia. In bijna elke regio van Nederland hebben we een leidend nieuwsmerk, diep geworteld in de samenleving. ADR Nieuwsmedia vormt met 8 nieuwsmerken het grootste nieuwsmerk van Nederland. Dit allround mediaplatform is opgebouwd uit kranten, apps en online platformen en bestaat uit de merken: AD landelijk, AD regio-edities, BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, de Stentor, PZC en Tubantia. Op zaterdag verschijnt ook het &Magazine, met trends en achtergrondverhalen bijgevoegd.

Profiel

Lezers van de ADR titels hebben een sterke interesse in lokaal en wijknieuws. De merken van ADR zijn familie van elkaar maar hebben hun eigen identiteit en lezersgroepen. Deze kranten worden wekelijks aandachtig gelezen en daarbij worden ook de advertenties goed gewaardeerd. Meer dan de helft van de lezers onderneemt actie naar aanleiding van advertenties in een regionale titel. 

Promoot jouw merk in specifieke regio’s met het nieuwsmerk dat in het gebied diep geworteld is. In elke regio op nummer 1 in bereikdichtheid.

 

 

Bekijk de volgende regionale bladen die onderdeel zijn van ADR:

 

De Gelderlander

Met 334.000 lezers per dag en 221.000 unieke bezoekers op Degelderlander.nl, is dit het grootste regionale dagblad van Nederland. De Gelderlander is dichtbij, betrokken en kritisch en heeft 11 regionale edities.

 

Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad staat met beide benen midden in de regio, in een omgeving die veel invloed heeft op het dagelijks leven. In dit dagblad krijgen inwoners inzicht en staat verbinding en verbondenheid met de regio centraal. Het Brabants Dagblad kent 7 regionale edities, telt 295.000 lezers per dag en nog eens 207.000 lezers online via BD.nl.

 

BN de Stem

BN de Stem weet wat er leeft en speelt in de regio’s West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. 220.000 lezers informeren zich graag over dit eigen leefgebied en daarnaast telt  BNDeStem.nl ook nog 138.000 unieke bezoekers per dag. Er zijn 8 regionale edities gevuld met menselijke en scherpe verhalen.

 

De Stentor

De verbindende factor voor alle inwoners in de regio tussen de Veluwe en de IJssel. De Stentor brengt op frisse en eigentijdse wijze nieuws en verhalen vanuit de directe leefomgeving van mensen. Per dag lezen 252.000 lezers de Stentor en 213.000 unieke bezoekers lezen per dag artikelen op Stentor.nl. De Stentor straalt de trots uit die sport- en cultuurliefhebbers bij hun stad en streek voelen met 12 regionale edities.

 

Eindhovens dagblad

Het Eindhovens Dagblad: een levendige krant in een bruisende regio met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Dit dagblad is gespecialiseerd in nieuws over zuidoost-Brabant waarin de mens altijd centraal staat. Met 4 regionale edities bereikt het Eindhovens Dagblad 395.000 lezers per dag. 

 

PZC

Nieuws voor en door Zeeuwen met dagelijkse levendige bijlagen over wat mensen beweegt, hoe ze met elkaar omgaan, wat ze willen ervaren of hebben. Dit nieuwsblad focust zich op feiten, beleving, achtergronden en reportages en heeft 5 regionale edities. PZC telt 119.000 lezers per dag en 93.000 unieke bezoekers per dag op PZC.nl. 

 

Tubantia

Tubantia haalt elke dag de beste verhalen uit de regio Oost-Nederland/ Twente en weet daarmee de lezers te binden, boeien en raken in 6 regionale edities. Een mix van hard nieuws, luchtige berichten en menselijke verhalen, daar staat Tubantia voor. In 2015 is deze krant uitgeroepen tot ‘European Newspaper of the Year’. Er zijn 224.000 Tubantialezers per dag en 176.000 unieke bezoekers per dag op Tubantia.nl. 

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons