Trouw is voor de bewuste consument die duikt in geschiedenis, achterhaalt drijfveren van hoofdrolspelers en kijkt over de grens hoe het zit. Zo is het thema van de Trouw campagne niet voor niets ‘twijfel’: het belangrijkste ingrediënt in de zoektocht naar de waarheid. Trouw staat voor evenwicht en gaat dieper in op zaken die er toe doen zoals duurzaamheid, levensbeschouwing en de maatschappij.

Profiel

Op papier verschijnt Trouw iedere dag met het katern De Verdieping, waarin de langere achtergrondverhalen bij het nieuws staan die 259.000 mensen per dag lezen. In het weekend worden de bijlagen Tijd en Letter & Geest uitgebracht. Tijd brengt verhalen uit het dagelijks leven, Letter & Geest brengt essays en boekrecensies. Op Trouw.nl en de app lezen 3,15 miljoen unieke bezoekers per maand de verhalen op het moment dat ze relevant zijn, vaak nog voor ze in de krant zijn verschenen. Daarnaast publiceert Trouw digitale versies van krant, in pdf-vorm en in de vorm van een speciale editie voor de tablet. 

 

Zoekt jouw bewuste en hoogopgeleide doelgroep naar verdieping? Dan zit je goed bij Trouw, voor mensen die weten dat niets in de wereld zwart-wit is.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons