Vergroot jouw merkbekendheid door een tekstblok en een visual te wijden aan jouw bedrijf. Het blok beschikt daarnaast over een link naar de Advertorial op een van de drie websites of op jouw eigen werken-bij site bevatten. Voordelen:

  • Een groot bereik onder zowel latent- als actief werkzoekenden
  • Aangepast op jouw doel
  • Meer traffic naar jouw advertorial of werken-bij site

Onze oplossing

Door een advertorial blok in één van de nieuwsbrieven van Intermediair, Nationale Vacaturebank of Tweakers te zetten, vergroot je het bereik. Dit advertorial blok promoot een artikel geschreven door onze redactie. Er is ook ruimte om het verhaal te vertellen van je bedrijf in de look-and-feel van je merk. Daarnaast is het mogelijk om het blok in de nieuwsbrief te gebruiken om meer traffic te genereren naar de werken-bij site om zo sneller vacatures te vullen.

Bepaal aan de hand van onderstaande beschrijving welk merk het beste past bij jouw doel:

Nationale Vacaturebank bereikt 1 miljoen abonnees per nieuwsbrief, waarvan een groot deel actief werkzoekend is. Daarnaast is deze doelgroep gevarieerd in opleidingsniveau, werkniveau en functiegroepen. 

 

Intermediair bereikt met de nieuwsbrief 355.000 abonnees. Kies voor de Intermediair nieuwsbrief wanneer de doelgroep hoogopgeleid en carrièregericht is. 

 

De nieuwsbrief van Tweakers bereikt de IT’ers van Nederland, met 63.600 abonnees. Dit is dan wel de kleinste doelgroep, maar ook de meest gespecificeerde: de Nederlandse IT’ers.

Ook interessant

Branded Content

Vertel wie je bent en creëer merkvoorkeur op onze vacature banken of nieuwsmerken

Lees verder

Advertenties

Plaats advertenties over je werkgeversmerk in een van onze landelijke of regionale bladen

Lees verder

Display Advertising

Banners voor awareness van je werkgeversmerk en extra traffic voor je werken-bij-site

Lees verder

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons