Branded content is niet meer weg te denken uit de mediawereld. Werkgevers gebruiken tegenwoordig steeds meer content marketing om hun verhaal op een relevante, geloofwaardige en inspirerende manier te vertellen. Breng jouw content zó, dat deze aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep om het juiste talent aan te trekken. 

  • Geef een kijkje in jouw bedrijf, mogelijk ondersteund door video’s en podcasts
  • Bereik je doelgroep nog beter door een multimediale campagne rond het branded content artikel*
  • Ontwikkel daardoor een merkvoorkeur om het juiste talent binnen te halen

    *Verspreidingsmogelijkheden in alle merken van DPG Recruitment incl. de nieuwsmerken

Onze oplossing

Een branded content artikel behoudt de ‘look-and-feel’ van een redactioneel artikel, onder vermelding van ‘Powered by’, ‘Aangeboden door …’. Hierin krijgt het bedrijf de kans om zijn verhaal te vertellen aan potentieel talent of een naam te koppelen aan een inhoudelijk artikel. De DPG Media redactie schrijft dit in overleg met de organisatie of redigeert aangeleverde content.

In een online versie van het artikel is het mogelijk om een video of podcast toe te voegen om het bedrijf nog beter te laten zien. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een call to action om toekomstig talent te laten doorlinken naar de werken-bij site om zo het wervingsproces van start te laten gaan.

Branded content is mogelijk bij Intermediair en Tweakers óf zet branded content in bij de landelijke merken zoals AD, de Volkskrant, Trouw en het Parool en de regionale merken van ADR. Tweejaarlijks is het ook mogelijk om een branded content artikel in het Intermediair Magazine te plaatsen die op een zaterdag als bijlage van de Volkskrant wordt geleverd. De aanjaging van deze artikelen kan zowel offline als online worden uitgevoerd om er een multimediale campagne van te maken en de doelgroep op verschillende platformen te bereiken. Zo zet je social media en/of content bannering in voor meer traffic naar het artikel. 

 

Branded content producten passen we geheel aan op jouw wensen en doelen, vraag daarom extra informatie en gratis advies aan via
customerservice@dpgmedia.nl of (+31)20-204 2200

Ook interessant

Display Advertising

Banners voor awareness van je werkgeversmerk en extra traffic voor je werken-bij-site

Lees verder

Advertenties

Plaats advertenties over je werkgeversmerk in een van onze landelijke of regionale bladen

Lees verder

Advertorial Nieuwsbrief

Bereik de honderdduidenden abonnees van onze vacaturebanken

Lees verder

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons