Wie is Raaak Personeel

Raaak Personeel is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in uitzenden, detacheren en werving & selectie van personeel. Vanuit de 11 verschillende vestigingen verspreid door Nederland helpen ze mensen met het vinden van werk.

 

De uitdaging

Raaak Personeel opereert in verschillende kandidatenmarkten waaronder een aantal schaarse markten. De uitdaging is om ook in de schaarse kandidatenmarkt nieuwe kandidaten te vinden en hun klanten te kunnen helpen met het vullen van vacatures.

De oplossing

Om kandidaten te vinden in een schaarse arbeidsmarkt hebben we de focus verlegd naar de upper funnel en awareness om meer latent werkzoekende te kunnen bereiken. Hiervoor is de Performance Booster van Nationale Vacaturebank ingezet, waarmee Raaak zichtbaar wordt op social media, het netwerk van DPG Media én diverse vacaturesites. Met gerichte targeting zorgt de Booster ervoor dat alléén de juiste doelgroep de advertenties te zien krijgt, zowel latent als actief werkzoekende. Op basis van onze eerste Performance Booster heeft Raaak nu al 26 Boosters uitstaan.

Bekijk alle openstaande vacatures bij RAAAK Personeel.

De klant aan het woord

“Actief werkzoekenden vinden we vaak wel via onze gebruikelijke kanalen, maar soms is er meer nodig om de juiste kandidaten aan te trekken. Daarom hebben wij gekozen voor de Performance Booster.” – Andreas Bouman

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons