Video

Online video advertising wordt steeds populairder. Bij het inzetten van video advertising via Tweakers of Intermediair bied je jouw doelgroep emotionele (merk)beleving met als resultaat een groot effect van je campagne. Video is heel populair en groeit hard. De verwachting is dat video over een paar jaar zo’n 80% van de internetconsumptie uitmaakt. Video is het beste middel om een beeld te schetsen van de werksfeer, de afdeling en de medewerkers. 

  • Online video wordt tot meer dan 10x vaker gedeeld via social media
  • Per maand 55,4 miljoen video views bij DPG Media
  • Video’s kunnen we in relevante artikelen of je eigen branded artikelen plaatsen
  • Eigendomsrechten om te verspreiden binnen eigen distributie

 

 

Onze oplossing

Een kwalitatief hoogstaande video maakt impact op de doelgroep. Om deze kwaliteit te garanderen neemt de redactie van Intermediair of Tweakers het voortouw bij de productie. Denk hierbij aan: voorbereidingen, het huren van de studio en apparatuur, filmen en editing.

 

De inhoud van een video is afhankelijk van de campagnedoelstellingen. DPG Recruitment denkt mee over het onderwerp en het videoformat, zoals een interview of een reportage. Promoot daarnaast jouw merk tijdens verschillende Tweakers evenementen waarbij je de mogelijkheid hebt om video’s of producten te sponsoren.

Doordat de eigendomsrechten bij het desbetreffende bedrijf blijven, kun je zelf met juiste bronvermelding de video verspreiden via eigen kanalen. Hierdoor is het makkelijk om de video via bijvoorbeeld social media aan een grote doelgroep te laten zien.

Podcasts

Zonder aandacht heb je niets aan bereik, zeggen wij bij DPG Media. De podcast groeit enorm aan populariteit en is een uitstekende manier om aandacht te trekken van jouw doelgroep. Met een podcast op Intermediair, Tweakers of op één van de nieuwsmerken, trigger je de latende doelgroep door relevante en interessante inhoud vanuit jouw organisatie te delen. Naast maatschappelijke thema’s is er ook ruimte om tijdens een podcast dieper in te gaan op de inhoud van een specifieke functie. 

  • Een persoonlijke manier om je boodschap over te brengen
  • Inhoud wordt aangepast op de campagnedoelstellingen zoals het profileren van jouw bedrijf of het uitlichten van een functie. 
  • Verspreiding en aanjaging van een podcast is makkelijk te realiseren
  • Kies voor één podcast of een miniserie

 

Onze oplossing

Het creëren van een podcast lijkt misschien arbeidsintensief maar net als bij de video, verzorgt de redactie van DPG Recruitment de studiohuur, het opnemen en de editing. Het is de de keuze van de klant om zelf een onderwerp en spreker te regelen of een podcast te sponsoren waarbij Intermediair of Tweakers dit op zich neemt.

In de zogenoemde “Work in Progress” podcasts van Intermediair gaan onze redacteuren in gesprek met een gast om te focussen op onderwerpen als carrière, work-life en arbeidskansen. Deze 20 tot 45 minuten durende podcast staat voor één week op de homepage van Intermediair.nl met standaard aanjaging via de Intermediair nieuwsbrief en op social media.

Daarnaast is het ook mogelijk om een podcast met Tweakers te ontwikkelen om de IT doelgroep te bereiken. Deze 30 tot 60 minuten durende podcasts zorgen gemiddeld voor minstens 300 tot 500 relevante luisteraars.

Breid deze aanjaging uit door andere merken van DPG Media in te zetten. De podcast plaatsen wij ook automatisch op Spotify, Soundcloud en Apple Music. De eigendomsrechten zijn van de klant, zodat verspreiding binnen eigen distributie mogelijk is mits bronvermelding.

Neem contact op voor prijzen of gratis advies aan via
customerservice@dpgmedia.nl of (+31)20-204 2200

Ook interessant

Events & Concepten op maat

Laat Tweakers een IT event voor je organiseren om zo in contact te komen met je doelgroep

Lees verder

Branded Content

Vertel wie je bent en creëer merkvoorkeur op onze vacature banken of nieuwsmerken

Lees verder

Display Advertising

Banners voor awareness van je werkgeversmerk en extra traffic voor je werken-bij-site

Lees verder

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons