Een groot deel van de beroepsbevolking is niet op zoek naar een baan maar staat wel open voor de juiste uitdaging. Bereik deze latent zoekende doelgroep effectief, door middel van social recruitment en vacature retargeting. Denk hierbij aan het boosten van vacatures onder de relevante en latente doelgroep op social media of elders online. De kracht van herhaling zorgt bij beide methodes voor extra attentiewaarde, hogere conversie op vacatureplaatsingen en het versterken van jouw werkgeversmerk binnen de doelgroep.

 

Onze oplossingen

Social Recruitment

Social Recruitment

DPG Recruitment zorgt dat tijdens het gehele selectieproces de kandidaat in contact komt met jouw vacature door social recruitment. Zo wordt de vacature in de beginfase op social media geplaatst, waar met Artificial Intelligence de campagne continu wordt geoptimaliseerd. Gevolgd door zichtbaarheid wanneer mogelijke kandidaten zich oriënteren via Google. De display advertisements en social posts worden aangepast naar de fase de mogelijke kandidaat zich in bevindt, wat in de laatste fase leidt naar een makkelijke sollicitatie mogelijkheid.

Om de beste kandidaten te bereiken met jouw vacature, zijn onze uitgebreide targeting tools hét middel om de doelgroep effectief te bereiken op basis van demografie, interessegebieden en online gedrag. De combinatie van de jobboards, social media en display advertisement bereikt zowel latent en actief werkzoekenden. Tijdens de campagne zijn alle resultaten te zien in een overzichtelijk dashboard.

Retargeting

Retargeting

Bereik de bezoekers van Nationale Vacaturebank en Intermediair opnieuw via websites van derden om jouw vacature bereik te vergroten. Een specifieke doelgroep die op onze website aan een bepaald profiel voldoet en een bepaald bezoekgedrag vertoont, krijgt jouw vacature opnieuw te zien. Dit kan bijvoorbeeld wanneer er gezocht is naar jouw specifieke vacature of vergelijkbare vacatures. Zet retargeting in om het aantal contactmomenten met de doelgroep te vergroten om zo meer kandidaten aan te trekken.

Om gebruik te maken van retargeting, is het nodig om een vacature op Nationale Vacaturebank of Intermediair te hebben geplaatst. Ook is er een minimale ordewaarde gebonden aan dit product. De kosten worden achteraf berekend op basis van het aantal vertoningen en het aantal clicks. Bekijk de verschillende pakketten in onderstaande tariefkaart.

Ook interessant

Vacature plaatsen

Plaats je vacature op Nationale Vacaturebank, Intermediair of Tweakerse Carrière

Lees verder

Vacature in nieuwstitels

Je doelgroep bereiken via een van onze landelijke of regionale dagbladen

Lees verder

Kandidaten database

Ga op zoek naar jouw ideale kandidaat en wacht niet langer tot jij wordt gevonden

Lees verder

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons