Bereik werkzoekend Nederland door jouw vacature te plaatsen op één van de vooraanstaande carrièresites; Nationale Vacaturebank, Intermediair of Tweakers Carrière. Kies de carrièresite die het beste past bij jouw doelgroep.

Met een groot aanbod aan actuele vacatures en ruim een miljoen cv’s in de database is Nationale Vacaturebank al meer dan 20 jaar dé expert op het gebied van recruitment en de arbeidsmarkt. We helpen werkzoekenden in de zoektocht naar een nieuwe baan en bieden organisaties een passende oplossing voor elke wervingsuitdaging. Zo bereik je eenvoudig en snel miljoenen kandidaten.

Bekijk hier de facts & figures.

Al ruim 55 jaar is Intermediair hét work-life platform voor ambitieuze professionals. We bieden vacatures voor carrières op hoger niveau, actuele content omtrent de arbeidsmarkt en zijn jouw professioneel partner op het gebied van employer branding. Met Intermediair ben je zichtbaar bij zowel actief- als latent werkzoekenden. 

Bekijk hier de facts & figures.

 

 

Tweakers Carrière is gekoppeld aan de grootste tech- en electronicasite van Nederland, Tweakers, waardoor de doelgroep voornamelijk IT’ers zijn. Plaats je vacature op Tweakers in combinatie met een online vacatureproduct van Intermediair of Nationale Vacaturebank.

Bekijk hier de facts & figures.

Heb je nog vragen of meer advies nodig?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 020 204 2200 of stuur een e-mail naar customerservice@dpgmedia.nl.

Ook interessant

Vacature in nieuwstitel

Bereik je doelgroep via onze landelijke of regionale dagbladen.

Lees verder

Social Recruitment & Retargeting

Bereik ook latent werkzoekenden.

Lees verder

Cv database

Ga zelf op zoek naar geschikte kandidaten. In onze cv database vind je ruim 1 miljoen cv's.

Lees verder

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons