Ga op zoek naar jouw ideale kandidaat en wacht niet langer tot jij wordt gevonden. DPG Recruitment beschikt over de grootste database van Nederland, bestaande uit 1,1 miljoen Nationale Vacaturebank en Intermediair profielen. Daarnaast is er nog een tweede kandidaten database: die van Tweakers Elect, gefocust op IT kandidaten. Zo is er voor elke doelgroep een geschikte database beschikbaar.

Onze producten

Nationale Vacaturebank en Intermediair

Kies de optie die het beste past bij jouw wensen en krijg toegang tot de CV database. De complete database van Nationale Vacaturebank en Intermediair bevat meer dan 1,1 miljoen profielen. De informatie over de kandidaten is uitgebreid doordat ze een persoonlijk profiel invullen in plaats van een cv opsturen. Dit maakt het eenvoudig voor jou om kandidaten te vinden op basis van functiegroep, carrière- en opleidingsniveau. Zo kun je zelf makkelijk en snel kandidaten benaderen voor openstaande posities binnen jouw bedrijf.  Stel ook een e-mail alert in voor je favoriete zoekopdrachten en bekijk kandidatenbeheer en respons statistieken.

Tweakers Elect

De Tweakers Elect database omvat 8700 IT profielen. De profielen zijn anoniem, maar de kenmerken: ervaring, kennis, opleidingsniveau en prioriteiten zijn zichtbaar. IT kandidaten worden vaak benaderd zonder zelf actief op zoek te zijn. Om de interessante voorstellen van de mindere te onderscheiden, is de Tweakers Carrière database opgezet. Hierin sturen recruiters “jobflirts” naar interessante profielen, waarnaar deze “bull-shit vragen” stellen die belangrijk zijn voor hen. Als de kandidaat tevreden is met de antwoorden en interesse heeft in de baan, kiest de kandidaat om in contact te komen. Tot deze beslissing is gemaakt blijft de kandidaat anoniem voor de recruiter. 

Er zijn bij Tweakers Elect twee opties om het product af te nemen. Het eerste model is een vast abonnement voor ongelimiteerde toegang tot de profielen. Het tweede model is gebaseerd op het vervullen van een vacature. De prijs van database wordt berekend  op een percentage van het jaarsalaris, bij het in dienst treden van een kandidaat.

Ook interessant

Vacature plaasten

Plaats je vacature op Nationale Vacaturebank, Intermediair of Tweakerse Carrière.

Lees verder

Vacature in nieuwstitels

Je doelgroep bereiken via een van onze landelijke of regionale dagbladen

Lees verder

Social recruitment & Retargeting

Spreek je doelgroep aan op de juiste online plaatsen

Lees verder

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons