Laat de IT’er op een passende en doelgerichte wijze kennis maken met jouw organisatie door Tweakers in te zetten voor unieke evenementen en concepten. De IT’er overtuig je met sterke inhoudelijke content en door authentiek te zijn. Tweakers, die 90% van alle IT’ers in Nederland bereikt, biedt de kans om evenementen en concepten op maat te verzorgen. 

  • De kans om op unieke wijze de perceptie over jouw werkgeversmerk te beïnvloeden. 
  • Tweakers kent de doelgroep en helpt met de juiste benadering
  • Door de variëteit die Tweakers biedt, spelen we goed in op de doelstellingen van jouw organisatie.

Onze oplossing

Het op maat creëren van een evenement of concept is erg persoonlijk en gaat gepaard met een uitvoerig proces. Tijdens een kennismakingsgesprek, brengen we de details in kaart van de huidige situatie, waar de uitdagingen liggen en wat de sterke kanten zijn van jouw organisatie. In het gesprek komen er relevante voorbeelden ter sprake, die wij meenemen als inspiratie in de volgende stap. Naar aanleiding van deze antwoorden brainstormen wij intern, waarna er een compleet concept, geheel vrijblijvend wordt gecreëerd.

Een andere mogelijkheid om in contact te komen met de doelgroep zonder een evenement te creëren, is door een sponsorship bij een van de Tweakers evenementen. Verbindt als partner jouw naam aan een event, zoals het Tweakers Developers Summit, om jouw naamsbekendheid te vergroten. De kracht van herhaling in combinatie met een direct gesprek of inspirerende talk draagt bij aan de vindbaarheid van jouw bedrijf onder latent werkzoekenden. 

Als onderdeel van een complete campagne dragen video’s, podcasts of branded content bij aan deze doelstelling. Aangezien de producten ook apart worden aangeboden, worden deze producten afzonderlijk besproken. Naast deze onderdelen kiezen verschillende partners voor een live webinar om in contact te komen met IT professionals. Mocht je daarnaast interesse hebben in een eigen event op kantoor of externe locatie, is dat zeker mogelijk en helpen we je graag met de organisatie. 

Neem contact op voor gratis advies via customerservice@dpgmedia.net of (+31)20-204 2200

Ook interessant

Video & Podcast

Laat een video of podcast maken om te laten zien en vertellen wie je bent als werkgever

Lees verder

Branded Content

Vertel wie je bent en creëer merkvoorkeur op onze vacature banken of nieuwsmerken

Lees verder

Display Advertisement

Banners voor awareness van je werkgeversmerk en extra traffic voor je werken-bij-site

Lees verder

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons