Wie is Workx

Workx advocaten is specialist in arbeidsrecht voor werkgevers, werknemers, start-up’s, expats, ondernemingsraden, bestuurders en ZZP-ers. Naast standaard arbeidsrecht zoals ontslag, reorganisatie en arbeidsrechtelijke kwesties, is Workx ook specialist op het gebied van mediation.

De uitdaging

De huidige vacatures van WorkX kregen weinig zichtbaarheid en daardoor te weinig sollicitaties voor de 2 open vacatures van arbeidsrecht advocaat. De uitdaging was daarom: “Hoe kan Workx Advocaten een arbeidsrecht advocaat vinden in een schaarse kandidatenmarkt?”

De oplossing

Om te zorgen dat er geschikte kandidaten werden gevonden voor de vacatures, moest er meer zichtbaarheid komen. Door middel van de Performance Booster van Nationale Vacaturebank werd de vacature onder de aandacht gebracht bij de juiste doelgroep via social media, verschillende vacaturesites en het netwerk van DPG Media. Het resultaat was het aannemen van twee geschikte kandidaten.

 

De klant aan het woord

“Wij zijn heel tevreden. Onze vacature is op verschillende manieren goed onder de aandacht gebracht bij de relevante doelgroep. Deze brede aanpak heeft zijn vruchten afgeworpen.” – Jochem de Roos

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons