Wie is Schuberg Philis

Schuberg Philis is een innovatief technologisch bedrijf, die zijn klanten adviseert en faciliteert rondom complexe IT-uitdagingen met een 100% garantie. Om deze continu groeiende vraag te beantwoorden op hoge kwaliteit, zijn zo gehete Mission Critical Engineers een must. Alle engineers van Schuberg zijn op Tweakers te vinden dus daar moet meer potentie in zitten. 

 

De uitdaging

De uitdaging was om Schuberg Philis als autoriteit op het gebied van IT-oplossingen op de kaart te brengen bij de Tweakers community. De uitstraling moet ervoor zorgen dat tegen Schuberg Philis wordt opgekeken en dat IT’ers zelf bij de club willen horen. De doelen die hierbij bereikt moesten worden waren: 

  • Awareness
  • Interactie
  • Hires

De oplossing

Als oplossing is gekozen voor inhoudelijke artikelenreeks waarbij podcasts voor nog meer verdieping zorgden en de interactie met Schuberg Philis vergrootte. Deze kennisdeling zorgt voor een sympathieke uitstraling en inspireert toekomstige collega’s. De tone-of-voice was enkel technisch, van engineer tot engineer. Gedurende de campagne werden geïnteresseerden warm gemaakt voor een workshop en een exclusieve talk bij Schuberg Philis op kantoor. Tijdens dit evenement werd de ontspannen sfeer en de hoogstaande keuken van het bedrijf overgebracht bij de bezoekers om zo die connectie te creëren die mogelijk tot nieuwe medewerkers zou leiden.  

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons