Wie is Randstad

Al 60 jaar speelt Randstad een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt en helpt mensen bij het vinden van een baan en bedrijven bij het realiseren van hun doelstellingen met de inzet van mensen en maatwerkoplossingen. In 2020 heeft Randstad met een massamediale campagne Randstad Boost geĆÆntroduceerd. Randstad Boost biedt (vak)opleidingen, online trainingen en coaching, zodat medewerkers kunnen groeien en klaar zijn voor het werk van nu en in de toekomst.

De uitdaging

Randstad wilde in het 4e kwartaal van 2020 de massamediale campagne b2c verbreden naar b2b. Randstad Boost biedt ook veel voordelen voor werkgevers die aan de slag willen met goed personeelsbeleid en de ontwikkeling van medewerkers. Met opleidingen en coaching blijven medewerkers gemotiveerd en inzetbaar voor de toekomst. Ook biedt Randstad Boost trajecten rondom omscholing en outplacement. En daarmee worden maatwerkoplossingen voor over- en ondercapaciteit gecreƫerd.

Het doel was om de bekendheid en voordelen van Randstad Boost onder de aandacht te brengen van werkgevers in het MKB.

De oplossing

Om Randstad Boost extra onder de aandacht te brengen bij werkgevers zijn er 3 branded content artikelen gecreƫerd. Door middel van verhalen en interviews wordt Randstad Boost geladen onder de doelgroep. Om de b2b doelgroep goed te bereiken, zijn de artikelen geplaatst op deondernemer.nl en aangejaagd via de nieuwssites van DPG Media (vk.nl, ad.nl, trouw.nl, regionale nieuwssites) onder de b2b doelgroep. Naast deze branded content artikelen stonden side banners die direct naar de landingspagina van Randstad gaan. Naast online zichtbaarheid, zijn deze artikelen ook in het dagblad katern van de Ondernemer in het AD geplaatst. Onder de artikelen stond een advertentie van Randstad Boost.
Tot slot werd het aangejaagd op het social media kanaal van de Ondernemer. De lezers van de artikelen werden geretarget met banners over het hele netwerk van DPG Media heen.

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons