Wie is LIOF

LIOF is een regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg en ondersteunt innovatieve ondernemers met advies, netwerk en financiering. Ze helpen startups, scale-up’s en mkb’ers die zich met een innovatief idee in Limburg willen vestigen. Daarnaast helpt LIOF met grensoverschrijdende samenwerking en internationaal zakendoen.

 

De uitdaging

De naamsbekendheid van LIOF in niet hoog onder de juiste doelgroep, waardoor er geen juiste kandidaten gevonden worden voor openstaande vacatures. Om kwalitatieve sollicitaties te genereren wilt LIOF daarom zichzelf neerzetten als interessante werkgever en de naamsbekendheid vergroten.

De oplossing

Om de naamsbekendheid van LIOF te vergroten is er een brede aanpak ingezet over de verschillende merken van DPG Recruitment. Via Intermediair is er een advertorial geplaatst in de nieuwsbrief in combinatie met een topbaan vacature plaatsing. De advertorial is met adoptimize campagne verspreid over de nieuwsmerken. Daarnaast is er via Nationale Vacaturebank een Performance Booster ingezet die met specifieke targeting op social media, vacaturesites en het netwerk van DPG media bereik genereerd bij de juiste doelgroep.

 

De klant aan het woord

We hebben per vacature 5 kandidaten uitgenodigd voor een gesprek en hebben beide vacatures met een geschikte kandidaat kunnen invullen” – Hortense Janssen

Persoonlijk advies

Heb je een vraag, een opmerking of wil je advies?
Neem dan contact met ons op.

Contact

Volg ons